Onze klanten beoordelen ons met 5.0

Wangen trap renoveren

Vakkundige trap wangen opnieuw bekleden

Bent u uitgekeken op de verouderde en saaie uitstraling van de wangen van uw trap in huis? Dan kunt u een wangen trap renovatie overwegen om uw trap een verfrissende en stijlvolle upgrade te geven. Bij Luds Traprenovatie zijn we gespecialiseerd in het renoveren en opnieuw bekleden van trap wangen. We helpen u graag om de trapwangen in uw woning te renoveren en/of te bekleden, zodat ze weer aansluiten bij het interieur van uw woning. U leest er op deze pagina meer over. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen om de wangen van uw trap te renoveren of te bekleden.

wangen trap vervangen

Waarom wangen van de trap renoveren?

Trap wangen zijn de verticale zijkanten van uw trap en deze dragen in grote mate bij aan de algehele uitstraling van uw trap. De wangen van de trap kunnen na verloop van tijd slijten, verouderen of gewoon niet meer passen bij uw interieurstijl. Enkele redenen om de wangen van de trap te renoveren of bekleden zijn:

  • Trap wangen mooier maken: met een wangen trap renovatie kunt u de uitstraling van uw trapwangen volledig transformeren. Kies uit verschillende materialen, kleuren en afwerkingen om de perfecte stijl te creëren die past bij uw interieur.
  • Betere bescherming en meer duurzaamheid: door de trapwangen te bekleden met duurzame materialen, beschermt u ze tegen slijtage en beschadiging. Zo verlengt u de levensduur van de trap.
  • Stijlvolle afwerking: met de juiste afwerking op de trap wangen kunt u een naadloze overgang creëren tussen de traptreden en de zijkanten. En dat vormt een samenhangend en aantrekkelijk geheel.

Tijd om uw wensen door te spreken

Neem dan contact met ons voor een vrijblijvend adviesgesprek. We helpen u graag met de trap van uw dromen.

wangen trap vervangen

Waarom kiezen voor Luds Traprenovatie?

Bij Luds Traprenovatie hebben we ruime ervaring in het renoveren en bekleden van trapwangen. Als u ervoor kiest om de wangen van uw trap te laten renoveren door ons, kunt u altijd rekenen op:

  • Vrijblijvende offerte
  • Stairprofessional
  • Tot 15 jaar garantie
  • Gegarandeerde kwaliteit

Wat kunnen wij nog meer voor u doen?

Naast de wangen van een trap renoveren, kunnen we op het gebied van traprenovatie ook het volgende voor u doen:

dichte trap ledverlichting wangbekleding
Reviews

Wat zeggen onze klanten

rens klumpersrens klumpers
07:13 21 Sep 23
Het werk is keurig gedaan voor een aantrekkelijke prijs.Wij zijn zeer tevreden.
Claudia StegersClaudia Stegers
18:52 20 Jun 23
We zijn superblij met de trappen! Ik zou Luds Traprenovatie zeker aanbevelen.
Rik DerksRik Derks
08:17 24 Apr 23
Ludo heeft bij ons twee trappen gerenoveerd. Hij is zeer vakkundig te werk gegaan, met oog voor detail en we zijn zeer blij met het resultaat! Hele harde werker en heeft precies opgeleverd wat we afgesproken hadden.
js_loader

Contact opnemen met Luds Traprenovatie

Wilt u de trap wangen in uw woning laten renoveren of opnieuw bekleden? Vraag dan een gratis adviesgesprek en/offerte bij ons via het contactformulier. U kunt ons uiteraard ook bellen of mailen via 06 21 88 51 58 of info@luds.nl.