Onze klanten beoordelen ons met 5.0

Traprenovatie

Vakkundig uw trap renoveren door Luds Traprenovatie

Is de trap in uw woning aan renovatie toe? Laat dat dan vakkundig uitvoeren door Luds Traprenovatie. Wij zijn een ervaren bedrijf in traprenovatie dat uw trap voor u kan vernieuwen als de trap versleten is of gemoderniseerd mag worden. Dus wilt u uw trap renoveren zonder daar een fortuin aan te moeten besteden? Dan is traprenovatie de perfecte oplossing! Bij Luds begrijpen we de waarde van een prachtige trap, en we helpen u graag uw trap te transformeren in een veilige nieuwe blikvanger. U leest er op deze pagina meer over. Uiteraard kunt u direct contact met ons opnemen voor traprenovatie.

traprenovatie

U trap van a tot z renoveren

De trap is bij de meeste woningen een regelrechte blikvanger bij binnenkomst in de hal. U wilt dan uiteraard dat uw trap er mooi uitziet. Daarnaast moet een trap ook vooral veilig en betrouwbaar zijn om hem met het hele gezin vele malen per dag te gebruiken. Na verloop van tijd kunnen trappen echter tekenen van slijtage vertonen. De treden kunnen verslijten, krassen en deuken vertonen, en de kleuren kunnen vervagen. Traprenovatie is dus een kosteneffectieve oplossing om uw trap nieuw leven in te blazen.

Tijd om uw wensen door te spreken

Neem dan contact met ons voor een vrijblijvend adviesgesprek. We helpen u graag met de trap van uw dromen.

traprenovatie

Wat kunnen wij met traprenovatie voor u doen?

Op het gebied van traprenovatie kunnen wij onder andere het volgende voor u doen:

Kortom: bij Luds kunt u terecht voor maatwerk traprenovatie!

Maatwerk traprenovatie

Iedere trap is anders. Daarom verzorgen wij bij u altijd een traprenovatie op maat. Door goed naar uw wensen te luisteren en helder te communiceren voorkomen we misverstanden. Doordat wij zowel uw adviseur als monteur zijn, blijven de lijntjes altijd kort. We leggen uw wensen en de gemaakte afspraken netjes vast in een overzichtelijke offerte. Daarna zorgen we ervoor dat de traprenovatie op het afgesproken tijdstip en naar tevredenheid wordt uitgevoerd.

complete trap luds
Reviews

Wat zeggen onze klanten

rens klumpersrens klumpers
07:13 21 Sep 23
Het werk is keurig gedaan voor een aantrekkelijke prijs.Wij zijn zeer tevreden.
Claudia StegersClaudia Stegers
18:52 20 Jun 23
We zijn superblij met de trappen! Ik zou Luds Traprenovatie zeker aanbevelen.
Rik DerksRik Derks
08:17 24 Apr 23
Ludo heeft bij ons twee trappen gerenoveerd. Hij is zeer vakkundig te werk gegaan, met oog voor detail en we zijn zeer blij met het resultaat! Hele harde werker en heeft precies opgeleverd wat we afgesproken hadden.
js_loader

Waarom kiezen voor Luds Traprenovatie?

Als u ervoor kiest om uw traprenovatie door Luds uit te laten voeren, kunt u altijd rekenen op:

  • Vrijblijvende offerte
  • Stairprofessional
  • Tot 15 jaar garantie
  • Gegarandeerde kwaliteit
trap renovatie

Contact met ons opnemen

Wilt u een traprenovatie in uw woning laten uitvoeren? Vraag een gratis adviesgesprek aan via ons contactformulier. U kunt ons ook bellen of mailen via 06 21 88 51 58 of info@luds.nl.