Onze klanten beoordelen ons met 5.0

Traprenovatie Spijkenisse

Vakkundig trap in Spijkenisse renoveren met Luds Traprenovatie

Is de trap in uw woning in Spijkenisse dringend aan vernieuwing toe? Schakel dan Luds Traprenovatie in. Wij zijn een ervaren bedrijf in traprenovatie dat uw trap voor u kan vernieuwen als deze versleten is of gemoderniseerd moet worden. Dus als u uw trap wilt laten vernieuwen, zonder daar een fortuin aan te moeten besteden, dan is traprenovatie voor u in Spijkenisse de ideale oplossing! Bij Luds kennen we uiteraard de waarde van een prachtige trap in huis, en we helpen u graag uw trap te vernieuwen en te transformeren tot een veilige nieuwe blikvanger. U leest er op deze pagina meer over. Uiteraard kunt u direct contact met ons opnemen voor traprenovatie in Spijkenisse.

traprenovatie

Van a tot z traprenovatie

De trap is bij de meeste woningen een regelrechte blikvanger bij binnenkomst in de hal. Is dat bij u ook het geval? Dan wilt u natuurlijk dat uw trap er pico bello uitziet. Daarnaast moet uw trap vooral ook veilig en betrouwbaar zijn om hem met het hele gezin intensief zonder risico te kunnen gebruiken. U begrijpt dat een trap na verloop van tijd tekenen van slijtage kan gaan vertonen. De traptreden kunnen verslijten, krassen en deuken vertonen, en de kleuren kunnen vervagen. Traprenovatie in Spijkenisse is dus een kosteneffectieve oplossing om uw trap een tweede leven te geven.

Tijd om uw wensen door te spreken

Neem dan contact met ons voor een vrijblijvend adviesgesprek. We helpen u graag met de trap van uw dromen.

traprenovatie

Wat kunnen wij met traprenovatie voor u doen?

Op het gebied van traprenovatie in Spijkenisse kunnen wij het volgende voor u doen:

Kortom: bij Luds Traprenovatie kunt u terecht voor maatwerk traprenovatie voor uw woning in Spijkenisse.

Maatwerk traprenovatie

U weet net zo goed als wij dat iedere woning en daarin iedere trap anders is. Dat betekent dat we altijd een traprenovatie op maat uitvoeren, ook in Spijkenisse. Daarom luisteren we altijd goed naar de wensen van onze klanten. En met heldere communicatie zorgen we dat u weet wat we gaan doen en voorkomen we eventuele misverstanden. Het is een groot voordeel dat we zowel monteur als adviseur zijn; dat houdt de lijntjes lekker kort. U wensen ten aanzien van de traprenovatie in uw woning in Spijkenisse en de afspraken die we met u maken, leggen we altijd netjes vast in een overzichtelijke offerte. Vervolgens zorgen we ervoor dat de traprenovatie op het afgesproken tijdstip naar tevredenheid voor u wordt uitgevoerd.

donkere trap
Reviews

Wat zeggen onze klanten

rens klumpersrens klumpers
07:13 21 Sep 23
Het werk is keurig gedaan voor een aantrekkelijke prijs.Wij zijn zeer tevreden.
Claudia StegersClaudia Stegers
18:52 20 Jun 23
We zijn superblij met de trappen! Ik zou Luds Traprenovatie zeker aanbevelen.
Rik DerksRik Derks
08:17 24 Apr 23
Ludo heeft bij ons twee trappen gerenoveerd. Hij is zeer vakkundig te werk gegaan, met oog voor detail en we zijn zeer blij met het resultaat! Hele harde werker en heeft precies opgeleverd wat we afgesproken hadden.
js_loader

Waarom kiezen voor Luds Traprenovatie?

Als u ervoor kiest om uw traprenovatie in Spijkenisse door Luds Traprenovatie uit te laten voeren, kunt u bij ons altijd rekenen op:

  • Vrijblijvende offerte
  • Stairprofessional
  • Tot 15 jaar garantie
  • Gegarandeerde kwaliteit
trap met verlichting

Contact met ons opnemen

Wilt u een traprenovatie in Spijkenisse in uw woning laten uitvoeren? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan via ons contactformulier. U kunt ons ook bellen of mailen via 06 21 88 51 58 of info@luds.nl.