Onze klanten beoordelen ons met 5.0

Traprenovatie Rozenburg

Traprenovatie in Rozenburg door Luds Traprenovatie

Met traprenovatie in Rozenburg is veel mogelijk. Heeft u een versleten trap in huis of vreest u dat uw trap gewoon niet meer veilig is? Wilt u uw trap laten bekleden met pvc, laminaat of eiken of met overzettreden met antislip coating. Wat er ook aan uw trap gerenoveerd of veranderd moet worden. Luds Traprenovatie kan het voor u vakkundig uitvoeren. Wij zijn een ervaren bedrijf gespecialiseerd in traprenovatie en staan voor u klaar om uw trap te transformeren, of deze nu versleten is of een moderne touch nodig heeft. We weten wat de waarde van een prachtige trap in huis is. We helpen u daarom graag met het vakkundig renoveren van uw trap, zodat u er weer veilig en vertrouwd gebruik van kunt maken en kunt genieten van uw gepimpte trap. U vindt op deze pagina meer informatie over traprenovatie in Rozenburg.

trap met verlichting

Volledige traprenovatie van a tot z

De trap heeft doorgaans een centrale plek in een woning. Iedereen maakt er gebruik van om hogere verdieping te bereiken en weer terug. Met veel mensen in huis wordt een trap dan dagelijks ook veel gebruikt. Daardoor kan hij slijten. Dat is jammer voor het oog. Maar hoe zit het met de veiligheid op de trap, is die in orde? Luds traprenovatie kan u adviseren over traprenovatie voor u in Rozenburg op maat en deze uiteraard ook vakkundig voor u uitvoeren. Traprenovatie in Rozenburg is hoe dan ook altijd een voordeligere oplossing dan een compleet nieuwe trap te laten maken.

Tijd om uw wensen door te spreken

Neem dan contact met ons voor een vrijblijvend adviesgesprek. We helpen u graag met de trap van uw dromen.

traprenovatie

Wat kunnen wij met traprenovatie voor u doen?

Op het gebied van traprenovatie in Rozenburg kunnen wij het volgende voor u doen:

Traprenovatie in Rozenburg op maat is wat Luds traprenovatie u biedt!

Maatwerk traprenovatie

Elke woning en elke trap is uniek. Daarom leveren we altijd maatwerk bij traprenovatie, ook in Rozenburg. We luisteren aandachtig naar de wensen van de klant, zorgen voor heldere communicatie, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Groot voordeel is dat we zowel monteurs als adviseurs zijn. Dat houdt de lijnen kort. Uw wensen voor traprenovatie in uw huis in Rozenburg en de gemaakte afspraken leggen we vast in een overzichtelijke offerte. Vervolgens voeren wij de traprenovatie op het afgesproken tijdstip naar uw tevredenheid uit.

open trap
Reviews

Wat zeggen onze klanten

rens klumpersrens klumpers
07:13 21 Sep 23
Het werk is keurig gedaan voor een aantrekkelijke prijs.Wij zijn zeer tevreden.
Claudia StegersClaudia Stegers
18:52 20 Jun 23
We zijn superblij met de trappen! Ik zou Luds Traprenovatie zeker aanbevelen.
Rik DerksRik Derks
08:17 24 Apr 23
Ludo heeft bij ons twee trappen gerenoveerd. Hij is zeer vakkundig te werk gegaan, met oog voor detail en we zijn zeer blij met het resultaat! Hele harde werker en heeft precies opgeleverd wat we afgesproken hadden.
js_loader

Waarom Luds Traprenovatie?

Als u besluit om uw traprenovatie in Rozenburg door Luds Traprenovatie te laten uitvoeren, kunt u altijd rekenen op:

  • Een vrijblijvende offerte
  • Echte stairprofessional!
  • Tot 15 jaar garantie
  • Gegarandeerde kwaliteit
dichte traprenovatie

Contact met ons opnemen

Wilt u een traprenovatie in uw huis in Rozenburg laten uitvoeren? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan via ons contactformulier. U kunt ons ook bellen of mailen via 06 21 88 51 58 of info@luds.nl.