Onze klanten beoordelen ons met 5.0

Traprenovatie Rockanje

Traprenovatie in Rockanje door Luds Traprenovatie

Wanneer is een traprenovatie van Rockanje verstandig om te laten doen? Sowieso als uw trap versleten is of als u vreest dat deze niet meer veilig is. Maar u kunt ook kiezen om uw trap te vernieuwen door hem te bekleden met materialen zoals pvc, laminaat of eiken? Of wil u er overzettreden op laten plaatsen? Wat uw wensen voor traprenovatie ook zijn; Luds Traprenovatie staat klaar om de renovatie vakkundig bij u uit te voeren. Wij zijn een ervaren bedrijf dat gespecialiseerd is in traprenovatie. Wij begrijpen wat de waarde van een prachtige trap in huis is. We helpen u graag om uw trap te renoveren, zodat deze weer veilig en aantrekkelijk is. U vindt hier meer informatie over traprenovatie in Rockanje.

dichte trap led verlichting

Volledige traprenovatie van A tot Z

De trap neemt doorgaans een centrale plaats in in uw huis in Rockanje. Iedereen in huis maakt er dagelijks meerdere malen gebruik van om hogere verdiepingen te bereiken. Deze intensieve belasting van de trap kan leiden tot slijtage. Niet alleen heeft dit invloed op het uiterlijk van de trap, maar het kan ook de veiligheid in gevaar brengen. Luds Traprenovatie kan u voorzien van deskundig advies op maat en de renovatie vakkundig voor u uitvoeren. Traprenovatie in Rockanje is altijd een meer kosteneffectieve optie dan het volledig vervangen van uw trap.

Tijd om uw wensen door te spreken

Neem dan contact met ons voor een vrijblijvend adviesgesprek. We helpen u graag met de trap van uw dromen.

open traprenovatie

Wat kunnen wij met traprenovatie voor u doen?

Op het gebied van traprenovatie in Rockanje bieden wij een breed scala diensten aan, waaronder:

Bij Luds Traprenovatie kunt u rekenen op op maat gemaakte traprenovatie voor uw woning in Rockanje.

Maatwerk traprenovatie

Iedere woning en iedere trap is uniek. Daarom leveren wij altijd maatwerk, ook in Rockanje. Wij luisteren zorgvuldig naar uw wensen en zorgen voor duidelijke communicatie om misverstanden te voorkomen. Het feit dat we zowel monteurs als adviseurs zijn, zorgt voor efficiënte communicatielijnen. Uw wensen voor traprenovatie en de gemaakte afspraken daarover worden vastgelegd in een overzichtelijke offerte. Vervolgens voeren wij de traprenovatie op het afgesproken tijdstip naar volle tevredenheid uit.

open trap
Reviews

Wat zeggen onze klanten

rens klumpersrens klumpers
07:13 21 Sep 23
Het werk is keurig gedaan voor een aantrekkelijke prijs.Wij zijn zeer tevreden.
Claudia StegersClaudia Stegers
18:52 20 Jun 23
We zijn superblij met de trappen! Ik zou Luds Traprenovatie zeker aanbevelen.
Rik DerksRik Derks
08:17 24 Apr 23
Ludo heeft bij ons twee trappen gerenoveerd. Hij is zeer vakkundig te werk gegaan, met oog voor detail en we zijn zeer blij met het resultaat! Hele harde werker en heeft precies opgeleverd wat we afgesproken hadden.
js_loader

Waarom kiezen voor Luds Traprenovatie?

Als u besluit om uw traprenovatie in Rockanje door Luds Traprenovatie te laten uitvoeren, kunt u altijd rekenen op:

  • Een vrijblijvende offerte
  • Ervaren stairprofessional
  • Tot 15 jaar garantie
  • Gegarandeerde kwaliteit
dichte trap ledverlichting

Contact met ons opnemen

Wilt u een traprenovatie in uw woning in Rockanje laten uitvoeren? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan via ons contactformulier. U kunt ons ook bellen of mailen via 06 21 88 51 58 of info@luds.nl.