Onze klanten beoordelen ons met 5.0

Traprenovatie Poortugaal

Complete traprenovatie in Poortugaal door de vakspecialist

Een volledige traprenovatie in Poortugaal kan voor u een goede reden zijn om alvast te dagdromen over een prachtig uitziende trap. Heeft u al een specifieke trapstijl in gedachten die u aanspreekt? Of het nu gaat om een open of gesloten trap, u heeft de mogelijkheid om uw trap volledig te vernieuwen volgens uw eigen wensen. Denk er ook aan om uw trap opnieuw te laten bekleden voor een frisse nieuwe uitstraling. Bij Luds Traprenovatie bieden we in Poortugaal diverse opties voor traprenovatie. We begrijpen het belang van een mooie trap in uw woning en zorgen we ervoor dat deze met zorg wordt gerenoveerd. Vergeet niet dat traprenovatie niet alleen om esthetische redenen gedaan kan worden, maar ook om redenen van veiligheid. Ontdek hier wat Luds Traprenovatie in Poortugaal voor u kan betekenen.

dichte trap

Traprenovatie van a tot z

De trap in uw huis wordt dagelijks intensief gebruikt, wat uiteindelijk tot slijtage leidt. Na verloop van tijd kunnen deuken, vlekken, krassen en andere beschadigingen in de trap ontstaan, waardoor deze er minder aantrekkelijk uitziet en de veiligheid in het geding kan komen. Luds Traprenovatie staat paraat om u te adviseren over de beste aanpak om uw trap te renoveren. Misschien is het tijd voor nieuwe bekleding of overzettreden? Overweegt u zelfs om uw open trap te laten sluiten? Er zijn talloze mogelijkheden voor traprenovatie in Poortugaal, en in vergelijking tot het volledig vervangen van een trap is renovatie altijd een voordeliger optie om uw trap te vernieuwen.

Tijd om uw wensen door te spreken

Neem dan contact met ons voor een vrijblijvend adviesgesprek. We helpen u graag met de trap van uw dromen.

dichte trap

Onze diensten voor traprenovatie in Poortugaal

Bij traprenovatie in Poortugaal zijn er verschillende manieren om uw trap een upgrade te geven. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit:

Bij Luds Traprenovatie streven we altijd naar op maat gemaakte oplossingen voor traprenovatie in Poortugaal.

Traprenovatie op maat

Omdat geen twee huizen hetzelfde zijn en smaken nogal variëren, bieden wij bij elk project traprenovatie op maat. We vernieuwen uw trap precies zoals u dat wilt. Laat ons weten wat uw wensen zijn, en we stellen een overzichtelijke offerte voor u op. Heldere communicatie is een van onze sterke punten, en we laten niets aan het toeval over bij de traprenovatie in Poortugaal. U zult versteld staan van het resultaat!

open trap
Reviews

Wat zeggen onze klanten

rens klumpersrens klumpers
07:13 21 Sep 23
Het werk is keurig gedaan voor een aantrekkelijke prijs.Wij zijn zeer tevreden.
Claudia StegersClaudia Stegers
18:52 20 Jun 23
We zijn superblij met de trappen! Ik zou Luds Traprenovatie zeker aanbevelen.
Rik DerksRik Derks
08:17 24 Apr 23
Ludo heeft bij ons twee trappen gerenoveerd. Hij is zeer vakkundig te werk gegaan, met oog voor detail en we zijn zeer blij met het resultaat! Hele harde werker en heeft precies opgeleverd wat we afgesproken hadden.
js_loader

Waarom kiezen voor Luds Traprenovatie?

Als u voor Luds Traprenovatie kiest, kunt u altijd rekenen op:

  • Een vrijblijvende offerte
  • Stairprofessional
  • Tot 15 jaar garantie op traprenovatie
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Duidelijke communicatie
traprenovatie

Contact voor traprenovatie

Wilt u uw trap in Poortugaal laten vernieuwen door middel van traprenovatie? Aarzel dan niet om een gratis adviesgesprek of een offerte aan te vragen via ons contactformulier. U kunt ons ook bereiken via telefoonnummer 06 21 88 51 58 of per e-mail via info@luds.nl.