Onze klanten beoordelen ons met 5.0

Traprenovatie met overzettreden

Vakkundige traprenovatie met overzettreden

Wilt u in uw woning een traprenovatie met overzettreden laten uitvoeren? Luds Traprenovatie is hiervoor natuurlijk de renovatie specialist bij uitstek. Is uw trap versleten, verouderd of gewoon niet meer in lijn met hoe uw woning eruitziet? Dan is een traprenovatie met overzettreden natuurlijk een prima manier om uw trap nieuw leven in te blazen. Wij zijn gespecialiseerd in traprenovatie met overzettreden en staan klaar om u te helpen met het renoveren van uw trap. U leest er op deze pagina meer over. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen voor een adviesgesprek.

open trap en dichte trap renovatie

Tijd om uw wensen door te spreken

Neem dan contact met ons voor een vrijblijvend adviesgesprek. We helpen u graag met de trap van uw dromen.

traprenovatie

Waarom traprenovatie met overzettreden?

Overzettreden zijn speciaal ontworpen om bestaande traptreden te bedekken en te renoveren. Ze bieden tal van voordelen die traprenovatie met overzettreden aantrekkelijk maken. Die voordelen zijn onder andere:

  • Snel te plaatsen: traprenovatie met overzettreden is vaak snel en eenvoudig uit te voeren, waardoor u snel kunt genieten van een vernieuwde trap zonder een langdurige renovatie.
  • Duurzaam: overzettreden zijn gemaakt van duurzame materialen als hout, laminaat of pvc, waardoor ze uitstekend bestand zijn tegen slijtage en lang zullen meegaan.
  • Aanpasbaar in elke interieurstijl: met overzettreden kunt u de uitstraling van uw trap naar smaak aanpassen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en texturen.
  • Comfortabel en geluidsdempend: sommige overzettreden zijn voorzien van geluiddempende eigenschappen en zorgen voor extra comfort tijdens het traplopen.
  • Overzettreden met antislip: onze overzettreden met antislip maken de trap minder glad en zorgen dat u minder snel uitglijdt.

Met overzettreden trap renoveren voor Luds Traprenovatie

Bij Luds Traprenovatie hebben we uitgebreide ervaring in traprenovatie met overzettreden Onze vakmensen passen voor traprenovatie de nieuwste technieken en materialen toe om uw trap te vernieuwen en te voorzien van overzettreden met een perfecte afwerking. Als u kiest voor traprenovatie met overzettreden, kunt u bij ons in alle gevallen rekenen op:

  • Vrijblijvende offerte en adviesgesprek
  • Stairprofessional
  • Tot 15 jaar garantie
  • Gegarandeerde kwaliteit
open trap
Reviews

Wat zeggen onze klanten

rens klumpersrens klumpers
07:13 21 Sep 23
Het werk is keurig gedaan voor een aantrekkelijke prijs.Wij zijn zeer tevreden.
Claudia StegersClaudia Stegers
18:52 20 Jun 23
We zijn superblij met de trappen! Ik zou Luds Traprenovatie zeker aanbevelen.
Rik DerksRik Derks
08:17 24 Apr 23
Ludo heeft bij ons twee trappen gerenoveerd. Hij is zeer vakkundig te werk gegaan, met oog voor detail en we zijn zeer blij met het resultaat! Hele harde werker en heeft precies opgeleverd wat we afgesproken hadden.
js_loader

Wat kunnen wij nog meer voor u doen?

Naast traprenovatie met overzettreden kunnen we ook het volgende voor u doen:

Kortom: bij ons kunt u terecht voor maatwerk traprenovatie!

dichte traprenovatie

Direct contact met Luds Traprenovatie

Wilt u uw trap laten renoveren en/of laten voorzien van overzettreden? Kies dan voor traprenovatie van Luds Traprenovatie. Vraag een gratis adviesgesprek en/offerte bij ons aan via het contactformulier. U kunt ons uiteraard ook bellen of mailen via 06 21 88 51 58 of info@luds.nl.