Onze klanten beoordelen ons met 5.0

Traprenovatie met (led)verlichting

Trap renoveren met verlichting – Meer sfeer en veiligheid

Wilt u het donkere trapgat in uw woning veiliger en moderner maken? Kies dan voor een traprenovatie waarbij u trapverlichting laat aanbrengen. Luds Traprenovatie is de specialist in het renoveren van trappen met (led)verlichting. We maken uw trap door middel van een traprenovatie met verlichting tot een veilige plek in huis. Het valrisico van de trap in huis beperkt u hiermee tot een minimum. Lees hier meer over traprenovatie met verlichting. U kunt uiteraard ook direct contact met ons opnemen om trapverlichting bij u in huis te laten uitvoeren door Luds Traprenovatie.

trap met verlichting

Waarom een trap met verlichting?

In huis hebben we doorgaans op elke verdieping verlichting. Het trappengat is daarentegen is veel woningen letterlijk onderbelicht. Dat maakt de trap niet alleen sfeerloos, maar vooral ook gevaarlijk. Wilt u dit verlichtingsprobleem aanpakken? Laat dan goede en sfeervolle trapverlichting aanbrengen. Bij Luds Traprenovatie kunt u terecht voor traprenovatie met bijvoorbeeld ledverlichting. Wij geven uw trap een make-over in de stijl die u wilt met goede trapverlichting.

Tijd om uw wensen door te spreken

Neem dan contact met ons voor een vrijblijvend adviesgesprek. We helpen u graag met de trap van uw dromen.

traprenovatie

Trapverlichting inbouw

Bij een traprenovatie met verlichting voorzien wij uw trap van inbouw trapverlichting. Bij inbouw werken we de verlichting in de trap of de zijwand weg. Ook kunt u kiezen voor traptrede inbouw verlichting, waarmee elke traptrede afzonderlijk wordt verlicht.

Waarom kiezen voor Luds Traprenovatie?

Als u kiest voor traprenovatie met ledverlichting of andere trapverlichting, kunt u altijd rekenen op:

  • Vrijblijvende offerte
  • Stairprofessional
  • Tot 15 jaar garantie
  • Gegarandeerde kwaliteit
dichte trap met ledverlichting
Reviews

Wat zeggen onze klanten

rens klumpersrens klumpers
07:13 21 Sep 23
Het werk is keurig gedaan voor een aantrekkelijke prijs.Wij zijn zeer tevreden.
Claudia StegersClaudia Stegers
18:52 20 Jun 23
We zijn superblij met de trappen! Ik zou Luds Traprenovatie zeker aanbevelen.
Rik DerksRik Derks
08:17 24 Apr 23
Ludo heeft bij ons twee trappen gerenoveerd. Hij is zeer vakkundig te werk gegaan, met oog voor detail en we zijn zeer blij met het resultaat! Hele harde werker en heeft precies opgeleverd wat we afgesproken hadden.
js_loader

Wat kunnen wij nog meer voor u doen?

Naast traprenovatie met verlichting kunnen we ook het volgende voor u doen:

dichte trap led verlichting

Contact opnemen met Luds Traprenovatie

Wilt u uw trap laten renoveren en trapverlichting laten aanbrengen? Kies dan voor traprenovatie met verlichting door Luds Traprenovatie. Vraag een gratis adviesgesprek en/offerte bij ons aan via het contactformulier. U kunt ons uiteraard ook bellen of mailen via 06 21 88 51 58 of info@luds.nl.