Onze klanten beoordelen ons met 5.0

Traprenovatie Maassluis

Complete traprenovatie in Maassluis door de vakspecialist

Een complete trap renovatie in Maassluis. Dat kan voor u natuurlijk de reden zijn om lekker weg te dromen over een trap die er perfect uitziet. Heeft u uw zinnen gezet op een bepaalde soort trap omdat u die gewoon mooi vindt? Heeft u een open trap of een dichte trap en mag het wat u betreft heel anders worden? U kunt er ook voor kiezen om uw trap een nieuwe look te geven door deze te laten bekleden. Met Luds Traprenovatie kunt u in Maassluis alle kanten op. We begrijpen de waarde van een prachtige trap in uw huis en zorgen ervoor dat deze met zorg wordt gerenoveerd. Een traprenovatie is niet alleen nuttig om uw trap een nieuwe uitstraling te geven, maar is vooral ook belangrijk als het gaat om de veiligheid. Lees hier meer over wat Luds Traprenovatie u in Maassluis kan bieden.

open trap

Volledige traprenovatie van a tot z

Iedereen maakt vele malen per dag gebruik van de trap in huis. Dat heeft natuurlijk zijn gevolgen voor de trap zelf. Hij verslijt, kan beschadigen. Er komen op termijn deuken, vlekken, krassen etc. in. De trap gaat er uiteindelijk minder fraai uitzien en ook over de veiligheid van een versleten trap, valt te twisten. Luds Traprenovatie adviseert u graag over de beste manier om uw trap te renoveren. Ben u geholpen met het aanbrengen van nieuwe bekleding, of overzettreden. Kunt u uw op trap beter laten dicht maken? Er is veel mogelijk met traprenovatie in Maassluis. In vergelijking tot het volledig vervangen van een trap, is traprenovatie altijd de meest voordelige manier voor het realiseren van een nieuwe trap.

Tijd om uw wensen door te spreken

Neem dan contact met ons voor een vrijblijvend adviesgesprek. We helpen u graag met de trap van uw dromen.

dichte trap

Onze diensten voor traprenovatie in Maassluis

Wat betreft traprenovatie in Maassluis zijn er vele mogelijkheden om uw trap te vernieuwen. Zo kunt u kiezen voor:

Bij Luds Traprenovatie streven we altijd naar oplossingen op maat voor traprenovatie in Maassluis.

Maatwerk traprenovatie

Er zijn maar weinig huizen hetzelfde en dat geldt daarmee ook voor trappen. Verder zijn smaken ook verschillend. Daarom verzorgen wij bij elk project voor maatwerk traprenovatie. Wij vernieuwen uw trap, zoals u vindt dat deze eruit moet zien. Wij horen graag van u wat u wensen zijn. Die zetten wij voor u overzichtelijk in een offerte. Daarnaast is heldere communicatie ook een handelsmerk van ons. En de traprenovatie bij u in Maassluis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd, waarbij we niets aan het toeval overlaten. U zult versteld van staan van het resultaat!

traprenovatie
Reviews

Wat zeggen onze klanten

rens klumpersrens klumpers
07:13 21 Sep 23
Het werk is keurig gedaan voor een aantrekkelijke prijs.Wij zijn zeer tevreden.
Claudia StegersClaudia Stegers
18:52 20 Jun 23
We zijn superblij met de trappen! Ik zou Luds Traprenovatie zeker aanbevelen.
Rik DerksRik Derks
08:17 24 Apr 23
Ludo heeft bij ons twee trappen gerenoveerd. Hij is zeer vakkundig te werk gegaan, met oog voor detail en we zijn zeer blij met het resultaat! Hele harde werker en heeft precies opgeleverd wat we afgesproken hadden.
js_loader

Waarom kiezen voor Luds Traprenovatie?

Bij Luds Traprenovatie kunt u altijd rekenen op:

  • Een vrijblijvende offerte
  • Ervaren stairprofessional
  • Tot 15 jaar garantie op traprenovatie
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Heldere communicatie
donkere trap

Neem contact met ons op voor traprenovatie

Wilt u uw trap laten vernieuwen door middel van een traprenovatie bij u in Maassluis. Vraag dan gerust een gratis adviesgesprek of een offerte aan via het contactformulier. U kunt ons ook bellen of e-mailen via 06 21 88 51 58 of info@luds.nl.