Traprenovatie laten uitvoeren.

Maatwerk & kwaliteit

Jouw trap wordt compleet gerenoveerd naar jouw wens, een renovatie is een slimme investering en tevens een échte eye-catcher in jouw woning.

nieuw!

Traprenovatie op maat met
ingebouwd licht.

Bij een traprenovatie waar verlichting wordt toegepast, wordt meestal LED-verlichting onder de traptreden gebruikt. Dit kan in de vorm van LED-strips zijn die de traptreden geheel of gedeeltelijk verlichten. Een belangrijk voordeel van LED-trapverlichting is dat het energiezuinig is. Bovendien biedt het de mogelijkheid om de kleuren aan te passen en de lichtsterkte te dimmen. Naast het verlichten van de traptreden kan ook de trapleuning worden voorzien van verlichting voor extra licht. Het plaatsen van LED-spotjes maakt het bovendien mogelijk om de trap op een indirecte manier te verlichten.

zo doen we dat.

Met onze traprenovatie bieden we een assortiment van harde materialen die uw trap gemakkelijk te onderhouden maken.

Onze materialen zijn kras- en slijtvast, brandveilig en dempen het contactgeluid.

Als u last heeft van een krakende trap tijdens het belopen, kunnen wij dit probleem ook verhelpen met een traprenovatie.

We hebben een uitgebreid aanbod van hoogwaardige materialen waaruit u kunt kiezen wanneer u uw trap wilt laten renoveren.

Deze materialen zijn speciaal ontworpen om duurzaamheid en functionaliteit te bieden, zodat uw trap er niet alleen mooi uitziet, maar ook praktisch en onderhoudsvriendelijk is.

Met onze traprenovatieoplossingen kunt u genieten van een vernieuwde trap die voldoet aan uw en functionele eisen en de gewenste look- and feel!

adviesgesprek
gewoon bij je thuis

Laat je gegevens achter en verkrijg persoonlijk en vrijblijvend traprenovatie advies telefonisch of bij je thuis