Onze klanten beoordelen ons met 5.0

Traprenovatie Hoogvliet

Traprenovatie in Hoogvliet door een echte vakspecialist

Wanneer is voor u het moment aangebroken voor een traprenovatie bij u in Hoogvliet? Is dat als u van mening bent dat uw trap zijn beste tijd heeft gehad? Of vindt u dat uw trap wel gemoderniseerd moet worden? Wilt u uw trap voorzien van een nieuwe bekleding zoals pvc, laminaat, eiken? Of vindt u overzettreden met een antislip coating een veilig idee? Wat uw wensen voor traprenovatie ook zijn; bij Luds Traprenovatie zijn we uiteraard gespecialiseerd in vakkundige traprenovatie bij u in Hoogvliet. We kennen de waarde van een prachtige trap in huis; die moet gekoesterd worden. Een traprenovatie op zijn tijd kan dus geen kwaad. Zeker als u weet dat ie er veiliger en mooier van wordt. Hieronder leest u meer over traprenovatie in Hoogvliet.

trap met verlichting

Complete traprenovatie van a tot z

In veel woningen heeft de trap een centrale plek waar iedereen in huis dagelijks veel gebruik van maakt. Door dit vele gebruik, kan de trap uiteraard verslijten of anderszins beschadigd raken. Dat ziet er niet alleen fraai uit, maar kan ook de veiligheid van de trap in gevaar brengen. Luds Traprenovatie adviseert u graag over wat een traprenovatie in Hoogvliet u kan opleveren en welke werkzaamheden daarvoor nodig zijn. Uiteraard voeren de renovatie professioneel voor u uit. In vergelijking tot het volledig vervangen van een trap, is traprenovatie altijd een voordeliger manier om een trap te vernieuwen.

Tijd om uw wensen door te spreken

Neem dan contact met ons voor een vrijblijvend adviesgesprek. We helpen u graag met de trap van uw dromen.

dichte trap ledverlichting

Onze diensten bij traprenovatie in Hoogvliet

Op het gebied van traprenovatie in Hoogvliet bieden we de volgende diensten aan:

Bij Luds Traprenovatie streven we altijd naar maatwerkoplossingen voor uw traprenovatie in Hoogvliet.

Maatwerk traprenovatie

Geen woning is hetzelfde. Dat geldt dus ook voor trappen. Daarom mag u van traprenovatie altijd maatwerk verwachten. We luisteren aandachtig naar wat uw wensen zijn. Met heldere communicatie doen we er alles aan om geen misverstanden te laten ontstaan. En omdat we zowel monteurs als adviseurs zijn, blijven de lijnen altijd kort. Uw wensen aangaande de traprenovatie in uw woning in Hoogvliet leggen we overzichtelijk vast in een duidelijke offerte die niets aan het toeval overlaat. Aansluitend voeren we de traprenovatie vakkundig naar uw tevredenheid uit.

complete trap luds
Reviews

Wat zeggen onze klanten

rens klumpersrens klumpers
07:13 21 Sep 23
Het werk is keurig gedaan voor een aantrekkelijke prijs.Wij zijn zeer tevreden.
Claudia StegersClaudia Stegers
18:52 20 Jun 23
We zijn superblij met de trappen! Ik zou Luds Traprenovatie zeker aanbevelen.
Rik DerksRik Derks
08:17 24 Apr 23
Ludo heeft bij ons twee trappen gerenoveerd. Hij is zeer vakkundig te werk gegaan, met oog voor detail en we zijn zeer blij met het resultaat! Hele harde werker en heeft precies opgeleverd wat we afgesproken hadden.
js_loader

Waarom kiezen voor Luds Traprenovatie?

Bij een traprenovatie in Hoogvliet die we bij Luds Traprenovatie uitvoeren, kunt u altijd rekenen op:

  • Een vrijblijvende offerte
  • Stairprofessional
  • Tot 15 jaar garantie op traprenovatie
  • Gegarandeerde kwaliteit
dichte trap houtlook

Contact opnemen voor traprenovatie

Wilt u een traprenovatie bij u thuis in Hoogvliet te laten uitvoeren? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan via ons contactformulier. U kunt ons ook bellen of mailen via 06 21 88 51 58 of info@luds.nl.