Onze klanten beoordelen ons met 5.0

Open traprenovatie

Traprenovatie van uw open trap

Heeft u een open trap in uw woning die wel wat liefde en aandacht kan gebruiken? Wilt u de schoonheid van uw open trap herstellen en tegelijkertijd de functionaliteit en de veiligheid van de trap verbeteren? Dan is open trap renovatie de perfecte oplossing voor u! Bij Luds Traprenovatie zijn we gespecialiseerd in open traprenovatie en staan we klaar om u te helpen uw open trap te vernieuwen en de uitstraling te geven die uw woning verdient. U leest er op deze pagina meer over. Uiteraard kunt u direct contact met ons opnemen voor renovatie van uw open trap.

traprenovatie

Wanneer open traprenovatie?

Een open trap is vaak het pronkstuk van een woning. Helaas kan die in de loop der jaren zijn charme verliezen. Krassen, slijtage en misschien een verouderd ontwerp kunnen ervoor zorgen dat uw open trap er niet meer op zijn best en/of up-to-date uitziet. Open trap renovatie is dus een uitstekende mogelijkheid om uw open trap nieuw leven in te blazen en tegelijkertijd de functionaliteit, veiligheid en schoonheid ervan te verbeteren.

Tijd om uw wensen door te spreken

Neem dan contact met ons voor een vrijblijvend adviesgesprek. We helpen u graag met de trap van uw dromen.

traprenovatie

Wat kunnen wij met open traprenovatie voor u doen?

Op het gebied van traprenovatie van uw open trap kunnen wij onder andere het volgende voor u doen:

  • De open trap renoveren
  • Open trap renovatie met verschillende materialen: laminaat, pvc, eiken
  • Overzettreden met antislip coating aanbrengen

Kortom: bij Luds kunt u altijd terecht voor maatwerk open traprenovatie!

Maatwerk op traprenovatie

Iedere trap is anders. Dat geldt zeker ook voor een open trap, omdat elke woning en elke open trap andere afmetingen heeft. Bij ons kunt u dus altijd terecht voor een open traprenovatie op maat. Door goed naar uw wensen te luisteren en door helder te communiceren, voorkomen we onnodige misverstanden. Wij zijn zowel uw adviseur als uw monteur/restaurateur, en daarom blijven de lijntjes altijd kort. We leggen uw wensen en de gemaakte afspraken netjes vast in een overzichtelijke en vrijblijvende offerte. Daarna zorgen we ervoor dat de traprenovatie van uw open trap op het afgesproken tijdstippen naar uw tevredenheid wordt uitgevoerd.

open trap
Reviews

Wat zeggen onze klanten

rens klumpersrens klumpers
07:13 21 Sep 23
Het werk is keurig gedaan voor een aantrekkelijke prijs.Wij zijn zeer tevreden.
Claudia StegersClaudia Stegers
18:52 20 Jun 23
We zijn superblij met de trappen! Ik zou Luds Traprenovatie zeker aanbevelen.
Rik DerksRik Derks
08:17 24 Apr 23
Ludo heeft bij ons twee trappen gerenoveerd. Hij is zeer vakkundig te werk gegaan, met oog voor detail en we zijn zeer blij met het resultaat! Hele harde werker en heeft precies opgeleverd wat we afgesproken hadden.
js_loader

Waarom kiezen voor Luds Traprenovatie?

Als u ervoor kiest om uw open traprenovatie door Luds uit te laten voeren, kunt u altijd rekenen op:

  • Vrijblijvende offerte
  • Stairprofessional
  • Tot 15 jaar garantie
  • Gegarandeerde kwaliteit
open trap

Contact met Luds Traprenovatie

Wilt u een open traprenovatie in uw woning laten uitvoeren? Vraag een gratis adviesgesprek aan via ons contactformulier. U kunt ons ook bellen of mailen via 06 21 88 51 58 of info@luds.nl.