Onze klanten beoordelen ons met 5.0

Dichte traprenovatie

Traprenovatie van dichte trap | Trap dicht (laten) maken

Is uw dichte trap in uw woning versleten, verouderd of gewoon niet meer in lijn met hoe uw huis er tegenwoordig uitziet? Overweeg dan om een dichte trap renovatie te laten uitvoeren door de vakmensen van Luds Traprenovatie om uw trap nieuw leven in te blazen. Bij Luds Traprenovatie begrijpen we de waarde van een prachtige en functionele dichte trap. We helpen u graag om uw dichte trap om te toveren tot de trap die u altijd had willen hebben, en we zijn er om je te helpen je droomtrap te realiseren.

dichte trap ledverlichting

Waarom dichte traprenovatie?

Een dichte trap in huis is natuurlijk zeer handig om van beneden naar boven te kunnen gaan en andersom. Tegelijkertijd wilt u natuurlijk ook dat uw trap er toonbaar en aansprekend uitziet. Als uw huidige dichte trap zijn beste tijd heeft gehad, kan dichte traprenovatie een slimme keuze zijn. Met dichte trap renovatie kunt u:

 • Trap nieuwe uitstraling geven: kies uit diverse materialen, kleuren en afwerkingen om uw dichte trap aan te passen aan je persoonlijke smaak en interieurstijl.
 • Functionaliteit verbeteren: optimaliseer de functionaliteit van uw trap door bijvoorbeeld verlichting aan te brengen onder de treden.
 • Duurzaamheid vergroten: moderne materialen zijn duurzaam en beter bestand tegen slijtage. Hiermee zal uw dichte trap er jarenlang als nieuw uit blijven zien.
 • Veiligheid vergroten: voeg antislip overzettreden toe om de veiligheid uw trap te vergroten, vooral voor wanneer er kinderen of ouderen in huis zijn.

Tijd om uw wensen door te spreken

Neem dan contact met ons voor een vrijblijvend adviesgesprek. We helpen u graag met de trap van uw dromen.

traprenovatie om trap dicht te maken

Traprenovatie om trap dicht te (laten) maken

U kunt door ons ook uw open trap laten dicht laten maken. Als uw woning dat qua ruimte uiteraard toelaat. Goede redenen om te kiezen voor traprenovatie om uw trap dicht te laten maken zijn onder andere:

 • Veiligheid: een open trap kan gevaarlijk zijn. Het dichtmaken van de trap voorkomt dat er iemand door de opening kan vallen.
 • Privacy: als de open trap zich centraal in huis bevindt, kan dit een gebrek aan privacy opleveren. Met een dichte trap creëert u een afgesloten ruimte en meer privacy.
 • Energie-efficiëntie: een open trap geeft warmteverlies. Het dicht laten maken van uw trap helpt warmteverlies verminderen.

Waarom kiezen voor Luds Traprenovatie?

Als u kiest voor dichte traprenovatie door Luds Traprenovatie, kunt u altijd rekenen op:

 • Vrijblijvende offerte
 • Stairprofessional
 • Tot 15 jaar garantie
 • Gegarandeerde kwaliteit
dichte trap met ledverlichting
Reviews

Wat zeggen onze klanten

rens klumpersrens klumpers
07:13 21 Sep 23
Het werk is keurig gedaan voor een aantrekkelijke prijs.Wij zijn zeer tevreden.
Claudia StegersClaudia Stegers
18:52 20 Jun 23
We zijn superblij met de trappen! Ik zou Luds Traprenovatie zeker aanbevelen.
Rik DerksRik Derks
08:17 24 Apr 23
Ludo heeft bij ons twee trappen gerenoveerd. Hij is zeer vakkundig te werk gegaan, met oog voor detail en we zijn zeer blij met het resultaat! Hele harde werker en heeft precies opgeleverd wat we afgesproken hadden.
js_loader

Contact met Luds Traprenovatie

Wilt u een dichte traprenovatie in uw woning laten uitvoeren? Vraag een gratis adviesgesprek aan via ons contactformulier. U kunt ons ook bellen of mailen via 06 21 88 51 58 of info@luds.nl.